A Carpintectura tenim el gran honor de poder oferir l’oportunitat de gaudir junts un curs diferent, dirigit per Joan Rubió, viticultor i enòleg de la Masía Cal Tiques.
En Joan ens portarà de viatge per paisatges màgics a través del sentir.
Programa
Dividit en 3 parts, experimentarem una aproximació diferent al món dels vins, on el que té més importància és el que podem sentir, que el que podem arribar a saber. Més amb el cor que amb el cap, viatjarem per paisatges molt variats i ens deixarem endur per l’energia i l’ànima que conté cada ampolla.
A cada sessió tastarem 4 vins d’arreu, produïts a partir del cultiu de la terra en harmonia amb la vida. Vins vius que parlen del paisatge, del clima i de l’home, elaborats a partir del cultiu ecològic i biodinàmic de la terra.
Dates:
09/5/19 Vins blancs
16/5/19 Vins negres
23/5/19 Vins escumosos
Totes les sessions començaran a les 19:30 h.
Preu:
1 sessió 45€.
2 sessions 80€,
3 sessions 100€.
La reserva es fa amb pagament previ. Places limitades.

Contacta’ns via mail o telèfon i et donarem els details per apuntar-te.
Desprès de cada trobada, ell qui vulgui pot apuntar-se a un sopar post-taller per gaudir junts de les propostes culinàries mes emocionants del barri del Poblenou. Aleshores, tindrem la oportunitat de tastar els vins propis del Celler Cal Tiques.
UBICACIÓ
Sobre el conductor del curs:
«Joan Rubió va començar a treballar de forma ecològica en el any 2004 i va aplicar els paràmetres de la biodinàmica en el 2006. Enòleg i director tècnic en Recaredo per diversos anys, va ser el qui va introduir el concepte de la biodinàmica allà, formant-se constantment i convertint-se en una de les figures clau.
En acabar aquesta fructuosa etapa, l’any 2015, Joan va decidir tornar a les vinyes familiars per crear el celler Cal Tiques amb la ferma intenció de fer els vins que sempre havia somiat i embarcar-se en una nova aventura, la seva.
Celler Cal Tiques és el resultat d’anys d’experiència, il·lusió i treball.»
Alejandra Delfino, 13 de juliol 2017 a vellaterra
Cal Tiques